App Offerte Winschoten aanvragen

Vraag nu vrijblijvend uw App Offerte Winschoten aan! Op werkdagen neemt accountmanager Sander Dales binnen 24 uur contact met u op.

Wilt u eerst graag weten wat het ontwikkelen van een app ongeveer kost? Lees ons artikel: Wat kost een app?

 
 

Meer informatie?

.


Wij hebben een Obsessie voor Briljante App-ontwikkeling!

 
Ieder bedrijf lijkt tegenwoordig een eigen app te willen. Waarschijnlijk wilt u dan ook een app offerte, aangezien u op deze pagina terecht bent gekomen. Maar zijn apps wel het juiste middel om uw doel te bereiken? In die afweging staan wij u graag bij met onze kennis. Samen maken wij uw bedrijfsdoelen concreet en als dan blijkt dat een app het juiste middel is, dan zijn wij uw specialist in app-ontwikkeling!
 

Welk type app heeft u nodig?

Inventief doet app-ontwikkeling van zowel native, hybride, als web-apps. Het type app hangt af van uw wensen, de functionaliteiten en het budget.

Native apps bieden de beste beleving voor de gebruikers op hun smartphone of tablet. Hierbij wordt een app speciaal ontwikkeld voor iOS, Android of Windows. Samen met onze jarenlange ervaring op het gebied van native app-ontwikkeling brengen wij jullie idee naar een kwalitatief hoogstaande app.

Wilt u een platform creëren op het web welke toegankelijk is voor zowel smartphones, tablets als pc’s? Dan is een webapp misschien wel de oplossing!

Hybride apps combineren de mogelijkheden van native apps en webapps. Hierdoor worden de ontwikkelingskosten voor verschillende platformen geminimaliseerd. Dit zult u dan ook terugzien in uw app offerte.
 

Recente projecten

 
app offerte

Voor Pay.nl (een grote online payment-provider) deed Inventief de app-ontwikkeling van de Android-versie van de bestaande iOS-app. De applicatie is daarnaast uitgebreid met nieuwe functionaliteiten, schermen en nieuwe API-koppelingen. Inmiddels zijn we alweer druk bezig met een verdere doorontwikkeling van deze applicatie.
 
app offerteapp offerte

 

app offerte
Voor Staatsbosbeheer ontwikkelde Inventief IT een applicatie als onderdeel van exposities in bezoekerscentra. Met behulp van deze app komen bezoekers meer te weten over gebouwen, locaties en activiteiten in de nabije omgeving. De applicatie is voorzien van een beheersysteem, zodat werknemers van Staatsbosbeheer zelf teksten aan kunnen passen.
 
app offerte   app offerte

 

Duidelijk stappenplan

Houdt u van duidelijkheid? Wij ook! Vandaar dat wij volgens het volgende stappenplan werken:
1.) kennismaking
2.) offerte
3.) brainstorm
4.) eventuele bijstelling offerte + technisch ontwerp
5.) grafisch ontwerp
6.) technische app-ontwikkeling
7.) testen
8.) oplevering applicatie

Elke stap wordt u actief bij betrokken. Wij gaan pas verder als u tevreden bent! Zo realiseren wij een 97% tevredenheidsscore!
 

Kennismaken / App Offerte aanvragen?

Vul vrijblijvend onderstaand aanvraagformulier in. Op werkdagen nemen we binnen 24 uur contact met u op!