Jouw bedrijf heeft overduidelijk geen eigen app nodig als…

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom je bedrijf geen eigen app nodig zou hebben. Jouw bedrijf heeft overduidelijk geen eigen app nodig als…

… je een erg kleine klantenkring hebt 

Een app laten ontwikkelen is een kostbare zaak. Als je maar een kleine klantenkring hebt dan is de kans dat de app voor jou ‘uit kan’ klein. Al is het voor sommige ondernemers met een kleine klantenkring wel interessant, de investering is in de meeste gevallen te hoog voor de potentiële (extra) opbrengsten.

… je een kleine webshop runt

Een eigen app lijkt jou misschien een extra verkoopkanaal, maar met de aantallen klanten die je nu hebt is de investering waarschijnlijk veel te fors. Wanneer een app dan wel interessant wordt voor jouw webshop? Zodra je honderden klanten hebt die op regelmatige basis iets bij je bestellen wordt een eigen app een stuk interessanter. Een app kan tevens interessant zijn als je functionaliteiten en/of extra’s (zoals loyalty, makkelijk afrekenen etc.) toevoegt, die niet via de desktop-webshop toegankelijk zijn. Je moet je klant dus echt iets extra’s te bieden hebben.

… je te lage marges hebt

Als je per product dat je verkoopt simpelweg maar weinig verdient dan is een app voor jou waarschijnlijk niet interessant. Alleen als je de insteek van je app anders maakt, en deze niet als verkoopkanaal gebruikt, kan een app voor jou alsnog interessant zijn. 

… je een te laag budget beschikbaar hebt 

Hadden we al gezegd dat een app laten ontwikkelen een kostbare zaak is? Het ontwikkelen van een app begint bij ongeveer 7500 euro en kan oplopen tot tienduizenden euro’s, afhankelijk van wat je wensen zijn.

… je een kopie wilt van je website 

Want daar zit geen enkele consument/gebruiker op te wachten. Een consument wil met een app ontzorgd worden in het bestelproces, extra aanbiedingen ontvangen, bijhouden wat zijn/haar puntensaldo is of anderszins verrast worden! Dat doe je niet met een kopie van je website.

Geldt dit nou allemaal niet voor jouw bedrijf? En wil je meer te weten komen over het hebben van een eigen app? Neem dan contact op met één van onze adviseurs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *