Inschrijven Rockstart-programma geopend

Startups opgelet! Accelerator Rockstart heeft de inschrijvingen geopend voor het Europese AI-accelerator programma. Tot eind juli is het mogelijk om op je aan te melden voor het programma. Het programma gaat in oktober dit jaar van start. Er worden tien startups uitgezocht die mogen deelnemen aan het programma. Deze startups krijgen een half jaar begeleiding van mentoren, die hen op verschillende terreinen begeleiden.

business planIn de uitgekozen startups wordt flink geïnvesteerd: een cash-investering van €20.000,-, een zogenoemde in-kind-investering van €80.000,-, kantoorruimte in Den Bosch voor het halfjaar dat er begeleiding plaatsvindt en gegarandeerde deals met een totale waarde van €600.000,-. (Bron: Emerce.nl).

Succesverhalen

In het verleden investeerde Rockstart al in bijna honderd startups. Er werd geïnvesteerd in startups die zich bezighouden met slimme energie, web- en mobiele toepassingen of digitale zorgverbeteringen. Eén van die startups is We Share Solar. Zij hebben een platform gecreëerd waarmee je kan profiteren van de zonnestroom die opgewerkt wordt op andermans daken. Ook het succesvolle Peerby, waarbij je spullen kunt lenen van mensen bij jou in de buurt, is één van de startups die door Rockstart geholpen is.

Heb je een idee voor een app die het zorglandschap zou kunnen veranderen, of voor een app waarmee duurzame energie voor iedereen toegankelijk is, maar ontbreekt het je aan het overzicht om je plan goed op poten te zetten of ontbreekt het je aan financiering om je plan te kunnen laten slagen? Dan is het Rockstart-programma een aanrader!

Wil je eens met ons sparren over het ontwikkelen van een app of andere technische oplossing voor een probleem? Dat kan! Neem daarvoor contact met ons op via deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *