Meedenken met de klant

Klakkeloos orders opvolgen zult u ons team niet snel zien doen. Uiteraard gaan we er vanuit dat uw idee goed doordacht is. Uiteraard gaan we er vanuit dat u onderzoek heeft gedaan. Toch denken wij met u mee, op technisch vlak maar zeker ook op conceptmatig vlak. Wij zijn namelijk van mening dat ons advies verder moet gaan dan puur de techniek.

Spreekt dit u aan, lees dan over een voorbeeld uit de praktijk:

Meedenken met de klant

Voorbeeld

Account-manager Sander Dales (tevens mede-eigenaar en 10 jaar+ ondernemer) gaat het gesprek aan met een potentiële klant. Er is een duidelijke hulpvraag gesteld m.b.t. de ontwikkeling van een
eigen app. Het gaat dan niet alleen om het bieden van een passend product (dit zouden veel meer ontwikkelaars kunnen). Juist de vraag achter de vraag is belangrijk: “welk probleem beoogt u met deze app op te gaan lossen?”. Met deze hulpvraag in het achterhoofd zoekt Sander contact met één van zijn collega’s die specialist zijn op dat vlak (denk bijvoorbeeld aan de meest ervaren ontwikkelaar van dat type apps; een marketeer, de collega met ervaring in die specifieke branche).

Naar aanleiding hiervan en de eigen jarenlange ervaring als ondernemer komt Sander met een gedegen advies over: de noodzaak voor een app (bijvoorbeeld t.o.v. een responsive website), de mogelijke verdienmodellen, schaalbaarheid, terugverdientijd en ten slotte uiteraard ook de geadviseerde technische opzet. Zoals u ziet gaat dit veel verder dan de ‘U vraagt, wij draaien’-methodiek.

Ontzorgen
Inventief streeft naar het volledig ontzorgen van de klant. Het team levert een totaalproject af, van conceptualisatie, ontwerp t/m realisatie. Het gaat om het adviseren, ondersteunen, uitvoeren en begeleiden van/voor de klant gedurende het volledige proces. Inventief komt met een planning, tussentijdse updates en evaluatiemomenten, handleidingen en creërt op deze manier duidelijkheid. Dit leidt veelal tot een prettige en efficiënte samenwerking.

Wilt u weten hoe we uw idee ook naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem dan contact op met onze specialisten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *