Outsourcing – Software, Web, Mobile Development

This page in english

Inventief IT
Naast onze eigen development hebben wij jarenlange ervaring met software, web en mobile development outsourcing. Als ontwikkelaar en als intermediair. Zo heeft Inventief intensieve samenwerkingen weten op te bouwen met partners in: Polen, Roemenië, Oekraïne, Macedonië, Spanje, Portugal, India, Maleisië, Filippijnen, Zuid-Afrika enzovoort. Op basis van onze ervaring en het ontwikkelde IT Outsourcing Maturity-model begeleiden wij u bij het maken van een gedegen keuze. Wij matchen uw behoefte en de ontwikkelaars op basis van meer dan 25 criteria.

Wilt u eens verder praten over wat outsourcing voor uw organisatie kan betekenen? Vul uw aanvraag in op: OutsourcingOfferte.nl of neem contact op.

Development Outsourcing
Met de techniek en economie van vandaag de dag globaliseert het werkveld in toenemende mate. Dit resulteert voor veel partijen in een noodzaak voor kostenbesparing, meer efficiëntie en uitmuntende klantenservice. Near- of offshore development of outsourcing is hierbij vaak de weg naar succes. Het uitbesteden van development heeft zich al tientallen jaren voor veel organisaties bewezen als een groot succes.

Waarom outsourcing?

De belangrijkste redenen om te kiezen voor outsourcing:
1. Kostenbesparing
2. Besparing van tijd
3. Gebrek aan interne ervaring
4. Flexibiliteit
5. Getalenteerde IT professionals
6. Focus op strategie
7. Verbeterde opvolging
8. Toename van nauwkeurigheid
9. Technologische vooruitgang
10. Afname van risico’s

Risico’s van outsourcing

Ondanks alle voordelen is outsourcing niet zonder risico. Mogelijke gevaren:
– kiezen voor de goedkoopste developer
– culturele mismatch
– gebrek aan face-to-face contact
– geen duidelijke indicatoren voor het meten van succes
– gebrekkige specificaties
– gebrek aan talent

Inventief iT

Inventief IT begeleidt en bemiddelt in het traject van software, web en mobile development outsourcing. Met 100+ partners wereldwijd kunnen we vrijwel alle mogelijke technology stacks aanbieden en u in contact brengen met de allerbeste dedicated developers/development teams op nearshore/offshore-locaties.

Hierbij kijken we o.a. naar gewenste programmeertalen, bedrijfscultuur, indicatie van het gewenste uurtarief, aantal FTE, de business van de opdrachtgever en het businessmodel. Naast dat deze ontwikkelaars meestal nog een stuk beter geprijsd zijn, zijn hoogopgeleide en ervaren ontwikkelaars veel makkelijker te krijgen dan nu in Nederland het geval is.

Wij helpen u graag verder: