Recente Projecten

APPS

 

staatsbosbeheerStaatsbosbeheer
Inventief IT ontwikkelde in opdracht van Staatsbosbeheer een app voor op grootformaat tablets. Dit als onderdeel van een expositie in het bezoekerscentrum van ‘Fort Vechten’. Met behulp van deze tabletapplicatie leren bezoekers meer over de verschillende panden, locaties en activiteiten die onderdeel uitmaken van Staatsbosbeheer in de omgeving van ‘Fort Vechten’. Verder is de applicatie voorzien van een beheermodule waarmee de werknemers van Staatsbosbeheer zelf de tekst van de verschillende locaties aan kunnen passen.

 

Ziekenhuis
We hebben een Androidapplicatie ontwikkeld, welke gebruikt wordt in een landelijk bekend ziekenhuis. De app is geïnstalleerd op een aantal Android tablets en heeft als doel gebruikers/patiënten te stimuleren eerder uit het (ziekenhuis)bed en in beweging te komen. Met de tablet volgt de gebruiker een route door het ziekenhuis en kan op verschillende locaties door middel van NFC (Near Field Communication) technologie filmpjes afspelen met informatie over de omgeving. In het beheer van de app kunnen de betreffende locaties en filmpjes ingesteld worden.

 

Betaalapp
Onze opdrachtgever had de wens de bestaande Android app af te stemmen op de iOS app. Daarnaast is de applicatie uitgebreid met nieuwe functionaliteiten, nieuwe schermen, nieuwe API aanroepen etc.
De Android app moest een grondige update hebben om hetzelfde te bieden als de iOS applicatie. De functionaliteiten die o.a zijn toegevoegd/ge-update zijn:
– QR-code generator om betalings-url te delen
– Creditcard verificatie
– Betaling via SMS
– Betaling m.b.v een pin terminal
– Nieuwsberichten categoriseren
– IBAN betalingen en terugboekingen

Omdat de App gebruikt wordt voor financiële zaken is security van het grootste belang. Het team van Inventief IT heeft er dan ook zorg voor gedragen dat alles vlekkeloos en bovendien volledig beveiligd (versleuteld) is.

 

WEBAPPLICATIES

 

studieliftStudielift123
Voor Studielift123 ontwikkelde Inventief IT een zeer uitgebreide webapplicatie. Met deze applicatie kan men, tot 100 keer sneller dan voorheen, lesprogramma’s samenstellen. Hierbij kunnen regels aan programmablokken worden meegegeven, kunnen volledig flexibel voorpagina’s en tussenbladen worden toegevoegd en worden paginanummering en meerdere inhoudsopgaves automatisch gegenereerd.
Resultaat: Voor elke school/lesjaar kan inmiddels een volledig lesprogramma samengesteld worden binnen enkele minuten.

 

logo_j4u1Juristen4u
De juristen van Juristen4u hadden de wens een kennisdatabank te creeëren voor haar huidige en toekomstige klanten. Hiervoor ontwikkelde Inventief IT een webapplicatie met uitgebreide rubricering, zoekfunctionaliteiten, helpdeskfunctie, documentencontrole en meerdere leadpagina’s. “De business via de website is sinds de ontwikkeling van deze webapplicatie met meer dan 300% toegenomen”, aldus mr. W.J.A. Dales.

 

thlVertrekDirect.nl
Deze vakantiesite was op zoek naar een website-architectuur die het mogelijk maakte om snel door meer dan een half miljoen reisproducten te zoeken en deze naar relevantie te tonen aan haar gebruikers, en dit alles binnen een seconde. Inventief IT ontwikkelde deze site met behulp van een zoekmachine gebaseerd op Lucence: Elasticsearch.

Daarnaast is VertrekDirect.nl voorzien van een custom back-end waarin gegevens, variabelen en reisaanbiedingen aangepast kunnen worden. Tevens bevat het de mogelijkheid om nieuwsbrieven op te maken en te voorzien van styling. VertrekDirect is gebouwd met het Laravel Framework, HTML5, CSS3, jQuery en SASS.